جزئیات خبر

• 14 اردیبهشت 1398
  • کمتر از یک دقیقه

دوازدهمین کنفرانس بین المللی انجمن ایرانی تحقیق در عملیات

دوازدهمین کنفرانس بین المللی انجمن ایرانی تحقیق در عملیات به میزبانی دانشگاه علوم و فنون مازندران در تاریخ های ۱۱ و ۱۲ اردیبهشت در مجموعه رفاهی و اقامتی هتل میزبان بابلسر برگزار گردید.
پروفسور ایرج مهدوی رئیس دانشگاه و رئیس کنفرانس اظهار داشتند در این کنفرانس حضور استادان و دانشجویان از ۷۰ دانشگاه و همچنین مهمان های خارجی از ۱۰ کشور و نیز سخنرانان کلیدی از کشورهای امریکا، فرانسه و سوئد ، سطح علمی و تخصصی بالایی را برای کنفرانس ایجاد نموده اند.
مضافا سه کارگاه تخصصی هم توسط سه استاد ممتاز داخلی در زمینه های تحلیل پوششی داده ها، کاربرد تئوری بازی ها و داده کاوی ارائه گردید.
در حاشیه کنفرانس نمایشگاه تخصصی توسط سازمان های دولتی و شرکت های خصوصی برگزار کردید و اخرین دست اوردهای علمی و تحقیقاتی خود را در ۱۰ غرفه به نمایش گذاشته اند.

گالری تصاویر
  • برچسب‌ها: